Coaching og supervision

Coaching og supervision

Er du låst fast i en bestemt situation? Har du brug for sparring, der inspirerer dig til at kaste nyt lys på det du står i netop nu?

Vælger du at booke mig til individuel coaching, får du plads og rum til at give udtryk for lige netop det, som fylder i dig her og nu. Jeg skaber et rum, hvor du støttes i at tage dine ressourcer og muligheder til dig. Jeg faciliterer, at du selv ser nye veje at tackle de udfordringer du står over for, også i din relation til andre.


Har du og/eller dine kollegaer brug for et rum, hvor I kan ‘tømme jer’ og få fornyet energi til at være der for andre i jeres daglige arbejde?

Har du og dine kollegaer brug for inspiration til at se på hinanden og jeres fælles kompetencer og ressourcer på ny?

Har du og dit team brug for at styrke jeres samarbejde og/eller jeres indbyrdes trivsel og velvære? 

Vælger I at booke mig som supervisor eller teamcoach får åbnet op for nye måder at kommunikere og samarbejde med hinanden på. I har løsningen, jeg faciliterer blot. Sammen finder vi frem til lige netop det, som fungerer for jer som team/gruppe, og får fornyet fokus på hinandens ressourcer og kompetencer.


Ring gerne til mig for en uforpligtende samtale. Så kan vi i fællesskab sætte et forløb sammen eller blot fastsætte datoen for en session.